Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Rode Duivel op weg naar Franse topclub’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Het zou zomaar kunnen dat er een Rode Duivel volgend seizoen speelt voor een grotmacht uit Frankrijk. Marouane Fellaini kan namelijk de overstap maken. Hij kan ook voor een jaar bijtekenen bij Manchester United maar hij zet in op een langdurige verbintenis.

Zijn naam viel al bij PSG en Fellaini ging in december bij één of meerdere Turkse topclubs praten. Volgens La Dernière Heure is de kans op een transfer naar AS Monaco echter groter. De onderhandelingen zouden goed opschieten.

Bij AS Monaco zou Fellaini ploegmaat worden van Youri Tielemans, die vorige zomer voor 25 miljoen euro overkwam van Anderlecht.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.