Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

“Deze Rode Duivel is DE BOM! in Saoedi-Arabië”

Één lid van de Rode Duivels is mateloos populair in Saoudi-Arabie. Het gaat om Manchester City-ster Kevin de Bruyne.

Jan Van Winckel is een ex-futsalspeler die werkt als consultant bij de Arabische voetbalbond. Saoed-Arabië is een voetbalgek land. “Als je daar iemand ontmoet, vragen ze eerst voor welke ploeg je supportert en pas daarna je naam. Ik weet van al mijn Saoedische vrienden of ze voor Al-Hilal, Al-Ahli of Al-Nassr supporteren. Ze volgen daar allemaal de Premier League en hebben veel respect voor de prestaties van de Belgen. Vooral De Bruyne is enorm populair in Saoedi-Arabië”, zegt Van Winckel tegenover Het Nieuwsblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *