Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Marc Coucke haalt volgende aanwinst Anderlecht al binnen’

Marc Coucke mag aan het einde van deze week aan de slag als voorzitter van RSC Anderlecht. Daarvoor is er eerst groen licht nodig van de mededingingsautoriteit. Maar ondertussen is hij zijn taak wel al grondig aan het voorbereiden.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Goossens vertrok eerder al bij KVO en zal na zijn vakantie aan de slag gaan op Neerpede. Hij heeft een goede relatie met Coucke zelf, maar deed ook al een pak ervaring op in de sportwereld. Overigens zou de nieuwe voorzitter niet van plan zijn het hele medische departement te herschikken, Goossens blijft voorlopig een toevoeging aan de huidige medische staff.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *