Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Paris Saint-Germain gaat vol voor gewezen smaakmaker Cercle Brugge’

Paris Saint-Germain timmert de laatste jaren hard aan de weg op een absolute grootmacht te worden. Met het halen van Neymar en Kylian Mbappe hebben ze al een droomvoorhoede en ze willen rustig doorbouwen om een onverslaanbaar team te bouwen.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Deze keer zouden ze bij PSG vooral enkel zwakke plekken in het elftal willen aanpakken. Zo zou een defensieve middenvelder één van de prioriteiten zijn, want Thiago Motta en Lassana Diarra zijn allebei al een stuk in de 30 en zijn aan vervanging toe. Mogelijk worden zij opgevolgd door een oude bekende van de Jupiler Pro League.

Volgens Tuttomercatoweb denkt PSG immers aan William Carvalho. De 25-jarige Portugees speelde van 2012 tot 2013 voor Cercle Brugge, waar hij aanvankelijk bankzitter was maar daarna uitgroeide tot een smaakmaker. Sinds zijn Belgische passage speelt Carvalho voor Sporting Lissabon, waar hij een sterkhouder is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *