Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Club Brugge wil oude bekende opnieuw naar Jan Breydel halen’

De Play-Offs moeten nog beginnen voor Club Brugge maar ze zijn al vol bezig met het volgende seizoen.

Zo maakte het de afgelopen weken werk van enkele contractverlengingen. Zowel Anthony Limbombe, Brandon Mechele als Dion Cools verlengden hun verbintenis op Jan Breydel. Mogelijk krijgen ze volgend seizoen gezelschap van een Servische aanvaller.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Italiaanse media melden namelijk dat Club zijn oog zou hebben laten vallen op Darko Lazovic, een flankaanvaller die actief is bij Genoa. Daarvoor krijgen ze wel af te rekenen met concurrentie van Torino en Hamburg. Lazovic is overigens geen onbekende voor Club. Blauw-Zwart toonde eerder al interesse, toen hij nog actief was bij Rode Ster Belgrado. Hij telt ook vier caps voor de Servische nationale ploeg.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *