Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OPVALLEND: Lionel Messi kiest voor deze speler van Bayern Munchen

Lionel Messi zou graag zien dat er voor volgend seizoen een goede defensieve versterking komt. Hij heeft hiervoor zijn oog laten vallen op een verdediger van Bayern Munchen.

Een eerste aanwinst die hoogstwaarschijnlijk naar Barcelona zal komen is Antoine Griezmann. Maar Messi waarschuwt dat er goed werk geleverd is in de verdediging maar de problemen nog niet volledig verdwenen zijn. Gerard Piqué en Sergio Busquets zullen ook geen 10 jaar meer meekunnen.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Daarom heeft Messi een naam op de tafel gelegd bij het bestuur die de verdediging van Barca zwaar moet versterken. Messi kiest voor David Alaba, de 25-jarige verdediger van Bayern Munchen. Hij zou een directe versterking zijn en nog ruimte voor progressie hebben, dat meldt DIario Gol.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *