Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Ajax heeft teveel betaald voor smaakmaker van KV Mechelen’

Pareltje van KV Mechelen trekt aan het einde van het seizoen naar Ajax Amsterdam. Mister Ajax ‘Sjaak Swart’ vindt dat de Amsterdammers teveel hebben betaald voor de flankspeler van Malinwa’s.

“Ik ken hem niet als speler, maar ik hoor zeggen dat hij een talent is. Van mijn vrienden in België heb ik wel gehoord dat Ajax te veel gaat betalen. Ik denk dat hij heel weinig waard is”, zei Swart tegenover Fox Sports.

Dennis van Wijk, de huidige trainer van Bandé, is het niet eens met Swart. “Hij is een heel leuke speler, heel leergierig. Hij is een jaartje bij KV Mechelen geweest en hij heeft het zes maanden heel goed gedaan”, vindt Van Wijk.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Hij heeft veel goals gemaakt, maar is wel heel moeilijk in een keurslijf te dwingen. Hij is geen typische linksbuiten van Ajax. Ik denk niet dat hij tegen de lijn kan spelen. Hij moet vrij kunnen zwerven tussen de linies en uitwijken naar links en naar rechts.”

“Bandé kan op meerdere posities uit de voeten. Hij voetbalt recht naar de goal toe en heeft een goeie techniek. Maar hij komt uit Afrika en heeft geen opleiding gehad. Soms doet hij dingen waarvan je denkt: “Wat doet hij nu?” Goede dingen, maar ook rare dingen.”

Hassane Bandé zit dit seizoen aan elf doelpunten en twee assists in de JPL. Ajax legde 8,25 miljoen euro op tafel voor de spits uit Burkina Faso.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *