Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Royal Antwerp FC ziet smaakmaker mogelijk vertrekken’

Bij het gepromoveerde Royal Antwerp maakt Ivo Rodrigues dit seizoen een prima indruk. De Portugees heeft echter last van heimwee dus een terugkeer naar zijn thuisland lonkt. Hij wordt gehuurd van FC Porto maar Antwerp heeft een aankoopoptie.

“Op professioneel vlak is mijn transfer naar Antwerp een succes geweest”, aldus Rodrigues in Gazet van Antwerpen. “Maar op sociaal vlak… Ik mis mijn familie, mijn vrienden, mijn stad … alles. Het is niet gemakkelijk om te leven als een immigrant. Ik kan hier niet leven op de manier zoals ik het altijd gewoon was. Het leven is hier eenzaam en we vervelen ons vaak.”

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Gelukkig is mijn vriendin hier, anders weet ik niet of ik het zou volhouden. Maar voor haar is het ook al helemaal niet makkelijk in een vreemd land. Ze zit vaak alleen. Dat kan een reden zijn om terug te keren naar Portugal, ja. Maar dat wil niet zeggen dat ik sowieso terugkeer.”

“Ik kan nu nog niet zeggen wat ik volgend seizoen ga doen. Want los van het sociale leven zou het mijn carrière ook goed doen om eens twee seizoenen na elkaar bij dezelfde club te spelen. Dat is me door al die uitleenbeurten in het verleden nog nooit gelukt.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *