Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Trio Rode Duivels: “Wij staan achter Anderlecht”

RSC Anderlecht heeft al sinds jaar en dag een ijzersterke jeugdopleiding waar veel grote spelers uit voort zijn gekomen.

Youri Tielemans, Romelu Lukaku en Vincent Kompany hadden een boodschap voor Anderlecht. “We willen even zeggen dat we volledig achter Anderlecht staan. We hopen dat jullie fantastische Play-Offs spelen en bewijzen dat jullie een topteam zijn. Come on, Sporting!”, aldus Kompany.

facebook PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Lukaku wenste hen ook succes. “Ik wens jullie veel succes en hoop dat jullie goed blijven spelen en misschien de titel pakken.” Het slotwoord was voor Tielemans: “Jullie staan tweede en het zal niet makkelijk worden, maar we hopen dat jullie toch de titel pakken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *