Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Paris Saint-Germain komt met topaanbieding voor Rode Duivel’

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de Rode Duivel Toby Alderweireld. De verdediger komt er met zijn club Tottenham Hotspur niet uit over een nieuw contract en dus lijkt hij aan het eind van het seizoen te vertrekken. Het Franse Paris Saint-Germain wil hem maar al te graag overnemen.

facebook VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

The Daily Mail meldt immers dat de steenrijke club Alderweireld wil overtuigen met contract van vijf seizoen en een weeksalaris van 220.000 euro. Dat zou alvast ruim voldoen aan de eisen van de verdediger, die in de Franse hoofdstad ploegmaat kan worden van mede-Duivel Thomas Meunier.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *