Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Kevin de Bruyne droomt van andere hoofdprijs

De kans is erg groot dat het Manchester City van Kevin de Bruyne dit seizoen kampioen word in de Premier League. Naast deze hoofdprijs maakt de spelemaker ook nog een kans op een andere prijs. Namelijk die van ‘Beste speler van Engeland’.

“Die prijs winnen zou mooi zijn voor mij en mijn ploeg. Op een manier denk ik wel dat ik de prijs verdien. Dit seizoen was ik erg constant”, stelt De Bruyne tegenover Telegraph.

facebook VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Ik ben erg blij met mezelf en de manier waarop ik gespeeld hebt. Eerlijk, ik had niet verwacht dat ik zo’n goed seizoen ging draaien”, aldus de Rode Duivel.

De Bruyne geldt samen met Mohamed Salah van Liverpool als favoriet voor de titel van Speler van het Jaar in de Premier League.

“Je kunt ons niet vergelijken. Ik vraag me af hoe de spelers gaan kiezen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Het hangt er van af wat je zelf het liefst hebt. Salah scoort enorm veel. Dit seizoen is hij ongelooflijk.”

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *