Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

GOUDMIJN! “Belgische clubs hadden interesse in Mohammed Salah”

Mohammed Salah speelt momenteel de pannen van het dak bij Liverpool maar enkele jaren geleden had hij ook zomaar actief kunnen zijn in de Belgische competitie. “Toen we Salah naar Europa wilden brengen, was er interesse van verschillende Belgische clubs”, aldus het makelaarsbureau Spocs. Het bureau loodste eerder al Mahmoud Hassan en Mohammed Dauda naar Anderlecht.

facebook VOETBALLIEFHEBBER? facebook PLAY-OFFS in BELGIE!! facebook WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! facebook

“Anderlecht? Goed geprobeerd, maar we gaan geen namen prijsgeven. Dat je gehoord hebt dat Lierse een van die Belgische clubs was? ( lacht) Als je dat hoorde, zal het wel kloppen, zeker? Maar in 2012 zaten ook de Egyptische topclubs achter hem aan en hadden we zelfs een optie in de Bundesliga. Alleen speelde FC Basel het kortst op de bal”, delen ze mee.

Salah werd door Basel voor 2,5 miljoen euro gekocht en werd nadien voor maar liefst 17 miljoen euro verkocht aan Chelsea. Daar kon hij niet doorbreken en AS Roma haalde hem voor 15 miljoen euro in huis. Liverpool telde afgelopen zomer maar liefst 42 miljoen euro neer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *