Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Belgische speler vraagt gesprek met José Mourinho aan’

Manchester United-coach José Mourinho probeert al maandenlang Marouane Fellaini te overtuigen om zijn aflopende contract te verlengen maar de Rode Duivel houdt voorlopig nog de boot af. Nu wil een andere Belgische middenvelder een woordje wisselen met de coach.

VOETBALLIEFHEBBER? facebook PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Andreas Pereira wordt dit seizoen door Man Utd uitgeleend aan Valencia en daar doet de 22-jarige Braziliaanse Belg het niet onaardig. In de zomer keert hij in principe terug naar de Engelse grootmacht, maar volgens ESPN wil hij eerst een gesprek met Mourinho.

Pereira wil immers enkel bij United blijven als hij ook effectief volgend seizoen in de plannen van Mourinho voorkomt. Dat zou ook kunnen, aangezien met Fellaini en Carrick twee middenvelders uit de selectie verdwijnen. Als Mourinho niet van plan is om Pereira speelminuten te gunnen, dan zou hij aansturen op een nieuwe uitleenbeurt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *