Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Sterspeler Club Brugge wellicht weg: “Gesprekken geweest”

Er is interesse in een speler van Club Brugge. De kans is namelijk groot dat Stefano Denswil komende zomer voor een transfer gaat kiezen. Vorige zomer zag de Nederlander een transfer naar Brighton op het allerlaatste moment afspringen, maar deze zomer volgt wellicht toch een transfer.

VOETBALLIEFHEBBER? facebook PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Nu denk ik gewoon aan kampioen worden, maar het is toch normaal dat iedereen ambities heeft om hogerop te spelen? Er zijn wel al gesprekken geweest met de club. Als er iets komt dat voor alle partijen goed is, zal men wel tot een akkoord komen. Maar dat is voor later. Nu speel ik niet voor een transfer, wel voor het team en de titel”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *