Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Laszlo Bölöni verklapt uitgaande transfer bij Antwerp

Één speler van Royal Antwerp steekt er dit seizoen met kop en schouders bovenuit. Namelijk Stallone Limbombe. De flankspeler heeft een aflopend contract en gaf aan uit te zijn op een stap hogerop. Naar AA Gent of toch nog Racing Genk of een andere ploeg? Volgens Laszlo Bölöni is de zaak al beklonken.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De Roemeense trainer doet voor de uitwedstrijd tegen STVV geen beroep op Stallone Limbombe. “Stallone heeft er een heel dapper jaar opzitten, hij heeft zich goed ontwikkeld”, citeert ATV Bölöni. “Hij is einde contract en heeft daarvan gebruik gemaakt om te tekenen bij een andere club. Ik ben daar niet gelukkig mee, al ben ik van de andere kant ook fier.”

Dat wordt AA Gent. De oudere broer van Rode Duivel Anthony legde al medische testen bij de Buffalo’s af.

Hij was jeugdspeler van Racing Genk, AA Gent en PSV en belandde na een Spaans avontuur bij Oosterzonen in de vierde afdeling. Hij was toen magazijnier. Bij Antwerp kreeg hij een kans als profvoetballer. Stallone Limbombe verlaat de Bosuil op transfervrije basis.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *