Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Leander Dendoncker wil snel weg bij Anderlecht

Leander Dendoncker aast al enige tijd op een transfer bij Anderlecht. Van de zomer lijkt dit dan eindelijk te gaan lukken. De middenvelder kijkt daarbij naar Marc Coucke en Luc Devroe. “Ik had een akkoord met de vorige directie dat ik in de zomer mag vertrekken. Ik durf te hopen dat de nieuwe voorzitter die afspraken zal respecteren”, stelt Dendoncker in een interview met de RTBF.

Dan moeten er deze zomer wel goede aanbiedingen binnenstromen. De mindere prestaties van Leander Dendoncker – misschien mist het WK 2018 met de Rode Duivels – zouden die zaak geen goed kunnen doen.
“Ik vertrek niet alleen voor het geld, ik wil een beter sportief project. Ik heb al aanbiedingen gehad uit China en de Verenigde Arabische Emiraten, maar ik wil me nog amuseren in een echte competitie.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Philippe Albert gaf recent aan dat Dendoncker misschien best nog één of twee seizoenen bij Anderlecht blijft, om dan bij een mooie club te belanden, waar hij nu misschien bij een wat kleinere club zou belanden. Maar Dendoncker wil deze zomer weg.

West Ham United ging in januari voor de 22-jarige middenvelder. The Hammers zouden nu eerder aan Steven Defour denken, die bezig was aan een goed seizoen bij Burnley.

Maar eerst is er nog Play-off 1, waarin Anderlecht zal moeten knokken om tweede te worden.

“”Eerst zal ik hier alles geven, want ik wil door de grote poort vertrekken”, geeft Leander Dendoncker aan. Hij ligt tot midden 2021 onder contract bij Anderlecht, dat hem in 2009 weghaalde bij de jeugd van KSV Roeselare.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *