Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WTF!! Ex-speler Anderlecht maar liefst14 kg afgevallen

In het verleden speelde Alexander Buttner voor Anderlecht. Vorig jaar keerde hij terug naar zijn oude liefde Vitesse. Een succes werd het tot op heden nog niet. Te weinig inzet op training, vaak te laat komen, en ‘last but not least’ een flinke portie overgewicht. Henk Fraser deed op 2 december voor het laatst beroep op de voormalige Nederlandse international. Büttner heeft de les goed begrepen.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Ik ben rond de dertien, veertien kilo afgevallen”, zegt Büttner in gesprek met FOX Sports. “Ik vond het fijn om weer te spelen. Het is lang geleden dat ik minuten heb gemaakt. Ik heb geen zin om naar het verleden te kijken. Ik ben een positieve weg ingeslagen en ik probeer vooruit te kijken. Ik wil zo goed mogelijk zijn voor Vitesse.”

De terugkeer van Büttner is mooi meegenomen. Vitesse morst te vaak punten. Tegen NAC wisten ze voor de vierde keer op rij niet te winnen.

“Je ziet dat we in een moeilijke periode zitten. Het is voor ons nu belangrijk om in goede en in slechte tijden bij elkaar te blijven. We moeten praten over wat er allemaal fout gaat. De bal valt net niet aan onze kant, we krijgen ongelukkig een goal tegen. We moeten nu punten pakken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *