Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WTF!! Voorzitter schorst 19 spelers van Portugese topclub

De voorzitter van Sporting Portugal is razend op zijn spelers en heeft daarom de gehele selectie geschorst. Dit deed hij na de 2-0 nederlaag tegen Atletico Madrid in de Europa League.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Voorzitter Bruno De Carvalho was na het duel in Madrid boos, en uitte dat in een bericht op Facebook. Tot de geschorsten horen onder meer Rui Patricio, William Carvalho, Bruno Fernandes, Gelson Martins, Bryan Ruiz en Fabio Coentrao.

“We missen de steun van degene die onze leider zou moeten zijn. Hij beschuldigt de spelers publiekelijk, terwijl de eenheid van de groep wordt bepaald door gezamenlijke inspanning, ongeacht de situatie waarin we ons bevinden”, luidt de reactie van de betrokken spelers. “Wij vechten voor onze club en de fans, altijd.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *