Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

De aanbiedingen stromen binnen voor deze transfervrij Rode Duivel

Marouane Fellaini heeft volop keuze over waar hij zijn carriere gaat voortzetten. De Rode Duivel heeft een aflopend contract bij Manchester United en is dus transfervrij!

Manchester United verkiest geen meerjarige contractverlengingen aan te bieden aan spelers die de dertig gepasseerd zijn. Voor Marouane Fellaini maken ze geen uitzondering. Hij kan voor één jaar bijtekenen.

Logischerwijze verkiest Fellaini de kat uit de boom te kijken. Zijn transfervrije status opent deuren. Volgens de Franse sportkrant L’Equipe kan ‘Big Fella’ een driejarig contract tekenen bij Liverpool. Jürgen Klopp zou de voormalige middenvelder van Standard en Everton er graag bij willen hebben.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Maar Paris Saint-Germain zou ook tot actie willen overgaan. Fellaini zou er ook een contract voor drie jaar kunnen tekenen. PSG wil zich verder versterken, maar de Franse topclub moet rekening houden met de Financial Fair Play. Fellaini kan gratis naar het Parc des Princes afzakken.

AS Monaco is een derde belangrijke optie. De belastingvrije status betekent een extra troef in de strijd voor Marouane Fellaini.

En dan zijn er nog drie Turkse topclubs: Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray. Fellaini zou bovendien Axel Witsel en Yannick Carrasco kunnen volgen naar de Chinese Super League.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *