Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: Na Devroe shopt Anderlecht weer bij KV Oostende

Eerder haalde Anderlecht al Luc Devroe weg bij KV Oostende en hebben ze weer een belangrijke kracht van ze overgenomen.

Clubdokter Chris Goossens maakt met onmiddelijke ingang de overstap naar Anderlecht. “Aanvankelijk ging ik het seizoen nog uitdoen bij KV Oostende, maar uiteindelijk ga ik hier nu toch al vroeger dan voorzien aan de slag”, legt Goossens uit op de website van de Brusselaars.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Hij gaf zijn takenpakket ook mee. “Nu kan ik me al inwerken en mijn expertise koppelen aan de expertise die hier al aanwezig is. De organisatie staat er al zeer goed voor, moet ik zeggen. Ik zal mee de lijnen uitzetten van het medisch beleid en het einde van de competitie vooral gebruiken om te observeren, zodat we volgend seizoen meteen goed van start kunnen gaan. Ik wil vooral de focus leggen op inspanningsfysiologie en voeding, zodat de spelers zo gezond mogelijk zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *