Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Anderlecht mag hopen op toptransfer: “Ruimte om te onderhandelen”

Aan het begin van de competitie verraste Anderlecht met het binnenhalen van Lazar Markovic. Hij kwam op huurbasis over van Liverpool.

Hij zat daar al een tijdje op een zijspoor en arriveerde met een aanzienlijke conditionele achterstand, de verwachtingen waren dus niet al te hoog. Maar tijdens zijn invalbeurten liet hij al flitsen van zijn kunnen zien en vrijdag tijdens zijn eerste basisplaats maakte hij een sterke indruk. Coach Hein Vanhaezebrouck zou dan ook overtuigd zijn geraakt en de club denkt er zelfs aan hem langer te houden, maar heeft geen aankoopoptie. “Dat betekent evenwel niet dat een verlengd verblijf uitgesloten is”, zegt zijn makelaar Milos Malenovic nu in Het Laatste Nieuws.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Indien Markovic zich verder kan ontplooien en zijn volle potentieel kan waar maken, zou hij een ware toptransfer zijn. Maar Liverpool betaalde destijds zo’n 25 miljoen euro, het is dus nog maar de vraag hoeveel de Reds momenteel verlangen. “Waarom zou Lazar niet gewoon blijven? Anderlecht is een grote naam in Europa, misschien speelt het volgend seizoen in de Champions League en Lazar voelt zich goed in België. Er is dus ruimte om te onderhandelen, hé”, houdt Malenovic alle opties open.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *