Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Thomas Buffel praat over zijn toekomst bij KRC Genk

De 37-jarige Thomas Buffel kan bij zijn club KRC Genk niet altijd meer rekenen op een basisplaats maar dat weerhoudt hem niet om zijn schoenen aan de wilgen te gaan hangen. Hij gaat binnenkort in gesprek met de club over zijn toekomst.

Daarover zullen de speler en het bestuur weldra een beslissing moeten nemen, maar momenteel is dat nog niet aan de orde. “De komende weken focussen we op de resterende wedstrijden van play-off 1, om daarna de balans op te maken waar we als team staan en waar we als individu aan toe zijn: hoe verteer ik deze play-offs, hoe voel ik me fysiek na afloop en wat zijn de aanbiedingen of mogelijkheden? Zijn die interessant genoeg, ook als sportief project, om nog een jaar door te gaan?”, houdt Buffel zijn opties open in Sport/Voetbalmagazine.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Lichamelijk gezien staat de ex-speler van Feyenoord en Rangers in ieder geval open om nog eventjes door te gaan. “Op de fysieke parameter heb ik wel zicht. In de bekerfinale heb ik nog 15 kilometer gelopen. Ik weet dat die afstand niet alles zegt, maar het is wel een indicatie dat ik fysiek nog mee kan. Maar met welk gevoel ik uit deze competitie stap en welke voorstellen er straks zijn, dat telt evenzeer mee om een beslissing te nemen. Als je fysiek niet meer in orde bent, moet je realist zijn en er een punt achter zetten. Maar dat gevoel heb ik niet.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *