Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Anthony Vanden Borre liet aanbiedingen links liggen, waaronder MLS

Anthony Vanden Borre houdt momenteel zijn conditie op peil bij Cercle Brugge. Als dat bevalt dan maakt de voormalige Rode Duivel kans op een contract.

Afgelopen zomer leek zijn carrière over en out te zijn. Vanden Borre stopte met zijn persoonlijke coach en liet aanbiedingen uit Turkije en Saoedi-Arabië links liggen. Hij wilde eerst helemaal fit geraken, maar na amper enkele weken stopte hij met zijn individuele trainingen en trok hij op vakantie naar Marrakech.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Vanden Borre werd volgens Sport/Voetbalmagazine toen ook gelinkt aan FC Dallas, waar Roland Lamah actief is. Het werd echter geen van deze drie en sedert enkele maanden traint hij onder fysiektrainer Glenn Vercauteren, zoon van Frank Vercauteren. Mogelijk kan hij bij Cercle Brugge weer een comeback realiseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *