Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: “Roberto Martinez heeft 20 namen in zijn hoofd voor WK”

De oefenpot tegen Saoudi-Arabie was voor veel mensen overbodig. Toch denkt voormalig Rode Duivel Phillpe Albert daar anders over.

“Natuurlijk kunnen we er niet omheen dat Saeoedi-Arabië vrij zwak was, maar zo konden we een Anthony Limbombe aan het werk zien, die eventueel als doublure voor Yannick Carrasco kan fungeren”, stelt de voormalige Rode Duivel in Foot/Sportmagazine. “Dat is goed om weten in geval Nacer Chadli niet zou terugkeren. Kevin De Bruyne lager laten spelen, bijna naast Axel Witsel, was ook een interessant experiment.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Dat Martinez niet veel wijzer werd in het kader van zijn WK-selectie is volgens Albert geen punt.

“Je moet ook geen problemen gaan zoeken. Roberto Martínez heeft allang 19 of 20 namen in zijn hoofd. Daar moeten er nog drie of vier bij komen, maar dat zijn toch jongens die naar Rusland gaan voor een figurantenrol. Zonder een epidemie of een andere catastrofe krijgen die geen speelkansen.”

“De coach kent zijn typeploeg en heeft drie of vier spelers om de titularissen te vervangen. Aan de anderen moet duidelijk gemaakt worden dat zij niet mee naar Rusland zullen gaan om er op het veld te staan.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *