Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Toekomst Hein Vanhaezebrouck bij RSCA hangt van één ding af’

Afgelopen vrijdag wist het Anderlecht van Hein Vanhaezebrouck zich te herpakken met 1-2 overwinning op Charleroi. Het is afwachten of de oefenmeester volgend seizoen nog voor de groep staat. HEt wemelt namelijk van de geruchten.

Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, hangt de toekomst van de trainer vooral van één ding af: de manier waarop RSCA de nacompetitie zal doorstaan. “Veel gespeculeer zal er de volgende weken ook zijn over het lot van Hein Vanhaezebrouck. Het verhaal dat Coucke het niet ziet zitten in de huidige trainer wordt door de nieuwe voorzitter resoluut ontkend en veel zal natuurlijk afhangen van de manier waarop de nog altijd regerende kampioen door PO I komt.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Ondertussen werd Francky Dury al genoemd als mogelijke opvolger. Beide partijen ontkenden dat er al contact was, maar dat wil volgens Sys niets zeggen. “Los van de vraag of die het juiste profiel heeft voor Anderlecht ontkent Dury met klem dat er contacten zijn geweest. Iets anders kan hij ook moeilijk vertellen. Ook Luc Devroe, die nochtans niet gewoon is om rond te pot te draaien, zei een dikke maand geleden nog dat er over een overgang naar Anderlecht nog niet was gesproken. Bij momenten lijkt de voetbalwereld echt op een leugenpaleis.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *