Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Versterkt Mechelen zich met deze vier nieuwe spelers?!?!’

KV Mechelen wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau in Belgie. Trainer Dennis van Wijk zal wel werk moeten maken van een nieuwe ploeg. Meerdere spelers zien een avontuur in 1B niet zitten. Bij Malinwa zitten ze echter niet stil. Er zijn nieuwe spelers op komst.

De interesse voor Arjan Swinkels was bekend. De 33-jarige Nederlander heeft een aflopend contract bij Beerschot Wilrijk, kon voor één jaar bijtekenen, en gaf aan een beter voorstel op zak te hebben. De centrale verdediger speelde ook bij Willem II, Lierse en Roda JC.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Igor De Camargo heeft een aflopend contract bij het Cypriotische Apoel FC. De voormalige spits van Racing Genk en Standard wil graag terug in België aan de slag. Er was in januari al sprake van een overgang naar KV Mechelen.

Colin Coosemans was een van de weinige lichtpunten dit seizoen, wil en kan een stap hogerop zetten. Met Bram Castro zou KV Mechelen een ervaren en betaalbare doelman in huis kunnen halen. De voormalige keeper van Racing Genk, STVV en Roda JC mag transfervrij weg bij Heracles.

De 33-jarige Limburger is er dit seizoen aanvoerder. Castro wil terug dichter bij huis (Sint-Truiden) aan de slag. Vorige zomer kwam hij bij AA Gent in beeld.

Volgens Het Nieuwsblad zou Nikola Storm ook een concrete optie zijn. Dat is geen toeval want Dennis van Wijk werkte bij OH Leuven samen met Storm, die nog onder contract ligt bij Club Brugge

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *