Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Royal Antwerp mag komst Van Holsbeeck om deze reden vergeten’

Herman Van Holsbeeck vertrok onlangs bij Anderlecht omdat de nieuwe voorzitter Marc Coucke dingen wilt veranderen. Het is nu afwachten waar de voormalige manager aan de slag gaat. De voorbije maanden werden al heel wat pistes geopperd, waaronder ook Antwerp.

De Great Old zou in Van Holsbeeck het ideale uithangsbord zien. “Paul Gheysens schuwt de media, de raad van bestuur heeft het te druk met zijn groep en Luciano D’Onofrio werkt ook liever in de luwte. Een CEO met naam en faam zou er zijn plaats kunnen vinden en de club naar buitenuit kunnen vertegenwoordigen (en intern sturen)”, weet Sport/Voetbalmagazine.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Maar die functie ziet Van Holsbeeck niet zitten en wat hij wél wil, kan Antwerp hem niet bieden. “Na jaren in dienst van Lierse en Anderlecht wil die liever alle organisatorische taken afstaan en zich hooguit nog inlaten met het sportieve. En daarvoor is er al D’Onofrio. Komt de ene, dan gaat de andere, want dat laat D’Onofrio intern gemiddeld één keer of twee per week verstaan: als iemand zich met het sportieve bemoeit, is hij weg.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *