Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Sterkhouder Mechelen op weg naar Play-Off I-topclub’

KV Mechelen degradeerde dit seizoen uit de hoogste klasse in Belgie. Veel spelers zullen daarom hun heil elders willen gaan zoeken. Er zijn genoeg kapers op de kust.

Het Nieuwsblad meldt immers dat zowel KRC Genk, Club Brugge, AA Gent, Standard als RSC Anderlecht hun zinnen hebben gezet op Elias Cobbaut. De 20-jarige linksback kende een vrij wisselvallig seizoen, maar in de laatste weken onder Dennis van Wijk ontbolsterde hij weer helemaal. Ook in het slot van de reguliere competitie van vorig seizoen maakte hij al een sterke indruk. KVM zou mikken op een transfersom van zo’n 2.5 miljoen euro voor de belofte-international.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het is niet de eerste keer dat er getrokken wordt aan de mouw van Cobbaut. In 2016 al deed Genk een poging, maar bij het gebrek aan een vooruitzicht op speelminuten bleef een overgang toen uit. En vorige zomer was het eerst Standard en daarna Club Brugge dat zich melden. Blauw-Zwart mikte toen tevergeefs op een ruildeal met Jérémy Perbet, mogelijk komt het er de komende weken wel van …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *