Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Hugo Camps lacht Anderlecht en Coucke vierkant uit: “Straks ook dat nog?”

Er zijn grote verandering bezig bij RSC Anderlecht momenteel onder de nieuwe voorzitter Marc Coucke. Zo verving hij enkele vaste pionnen met enkele van zijn vertrouwelingen. Genoeg reden voor Hugo Camps om de spot te drijven met het hele gebeuren.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Dat deed hij in zijn vaste column in HLN: “Het lijkt bijna etnische cleaning. Of toch op een volksverhuizing. De hele ouwe hap bij Anderlecht moet weg. Vanuit Oostende wordt de ene na de andere vertrouweling van Marc Coucke ingevlogen. Straks nog een invasie van cheerleaders en kantinejuffrouwen?”

De komst van Devroe snapt hij echter wel: “Dat Coucke zijn sportieve rechterhand Luc Devroe meeneemt naar Anderlecht is logisch. Luc is een vakman die nooit slaapt. Hij ademt gras. In kennis en passie is hij Herman Van Holsbeeck waard. Je kan Devroe niet wegzetten als gunsteling van de voorzitter.Het is een doordachte transfer. Veteraan met staat van dienst die van KV Oostende, meer dan Coucke, een subtopper heeft gemaakt.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *