Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Keert deze Rode Duivel van de zomer terug naar Belgie’

Het zou goed kunnen dat Zakaria Bakkali komend seizoen terugkeert in de Jupiler Pro League. Hij wordt op dit moment door zijn club Valencia uitgeleend aan Deportivo La Coruna en moet het daar doen met enkele invalbeurten.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

La Dernière Heure oppert dat Zakaria Bakkali weleens geïnteresseerd zou kunnen zijn in een uitleenbeurt aan een Belgische club. De flankaanvaller werd dit seizoen door Valencia uitgeleend aan Deportivo La Coruña, maar moet ook daar vooral tevreden zijn met invalbeurten.

De nog altijd 22-jarige Bakkali, die twee caps telt voor de Rode Duivels, debuteerde als 17-jarige als een komeet bij PSV en werd enkele maanden meteen geselecteerd door Marc Wilmots. Even snel als hij doorgebroken was, zakte Bakkali echter alweer weg. Dit seizoen kwam hij voor Deportivo 20 keer in actie zonder te scoren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *