Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Eric Gerets over Club-middenvelder: “Op termijn Rode Duivel”

Eric Gerets is een voormalig oefenmeester van Club Brugge. Tot op heden volgt hij zijn club nog op de voet. Van één speler van club voorziet hij een grote toekomst.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Hans Vanaken is volgens hem een toekomstige Rode Duivel. “Hij moet alleen nog iets meer wedstrijdervaring opdoen. Als dat het geval is, zal hij alleen maar beter worden. Ik zie hem op termijn ook bij de nationale ploeg, ook al is de concurrentie op het middenveld enorm. Maar tegen klasse is nu eenmaal niets te doen en die heeft Hans in overvloed”, stelt de ex-trainer in Het Laatste Nieuws.

Dan zal de middenvelder zijn niveau nog wat moeten opkrikken. Met Kevin De Bruyne en Eden Hazard is de concurrentie enorm op het middenvelder en in het buitenland zijn spelers als Youri Tielemans en Dennis Praet ook goed bezig.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *