Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Marc Degryse tipt Club Brugge: “Hij moet spelen op Anderlecht”

Oud Rode Duivel Marc Degryse heeft wel een tip voor Club wanneer het morgen aantreed tegen Anderlecht. Ivan Leko zal niet met zijn beste ploeg kunnen aantreden. Kenneth Vermeer viel immers geblesseerd uit en moest een kruis maken over de rest van het seizoen.

Verwacht dat Vladimir Gabulov hem nu zal vervangen, analist Marc Degryse pleit echter voor een andere doelman. “Op basis van de statistieken vind ik dat Ethan Horvath moet spelen op Anderlecht. Hij stond dit seizoen twaalf wedstrijden in doel en kreeg maar negen goals binnen. In die periode haalden jullie 30 op 36. Ik vraag me zélfs af waarom Horvath eruit moest. Met een jonge keeper moet je soms toch eens door de vingers zien?”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Voor het feit dat Horvath zo snel aan de kant werd geschoven wijst manager Vincent Mannaert vooral naar de keuze van de trainer. “Dat moet je Ivan vragen: in deze club maakt de trainer onafhankelijk zijn keuzes. Kijk, als je in een seizoen vijf doelmannen hebt opgesteld, dan hebben ‘we’ het niet goed gedaan, punt. Máár, en ik heb er nog eens goed over nagedacht, ik vind niet dat de keeperskwestie ons punten heeft gekost.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *