Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Hein Vanhaezebrouck zet smaakmaker van rivaal bovenaan verlanglijst’

De trainer van Anderlecht Hein Vanhaezebrouck ziet één speler graag naar zijn club komen. Namelijk Junior Edmilson van concurrent Standard Luik. “Het is een jongen die met één actie een wedstrijd kan beslissen. Zulke types heeft Anderlecht te weinig en niet toevallig lonkte Paars-Wit in januari al”, schrijft de krant.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Een overgang naar RSCA zou zeer gevoelig liggen en Edmilson blijft een cruciale pion bij de Rouches, toch is niets uitgesloten. Tenminste als het van Bruno Venanzi afhangt. “Hij mag naar Anderlecht. Als de juiste prijs maar wordt betaald”, liet de voorzitter zicht ontvallen. Die prijs bedroeg in januari wel nog zo’n vijf miljoen. Edmilson gaat na het seizoen echter zijn laatste contractjaar in en verlengde nog niet, maar dan nog zullen de Luikenaars niet genoegen nemen met een prikje.

En zelfs al toont Marc Coucke zich bereid om de geldbuidel open te trekken voor de technischvaardige winger, wordt een overgang zeer moeilijk. De komst van een Standard-speler blijft immers zeer gevoelig bij de fans. Bovendien is er nog de speler zelf, die zijn zinnen eerder op een vertrek naar Spanje heeft gezet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *