Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Marc Coucke slaat weer toe: “Hij gaat zo goed als zeker naar RSCA”

Het Anderlecht onder de nieuwe voorzitter gaat maar door met het aantrekken van nieuwe spelers. Eerder werd al bekend dat Yevhen Makarenko en Kristal Abazaj naar Brussel komen en nu lijkt ook Antonio Milic te worden gehaald. Dat weet Het Laatste Nieuws te melden.

De 24-jarige verdediger komt momenteel nog uit voor KV Oostende. “Milic gaat zo goed als zeker naar Anderlecht in ruil voor een transferbedrag dat hoogstwaarschijnlijk al bepaald is”, schrijft de krant.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Ook afgelopen winter stond RSCA al dicht bij de komst van de Kroatische centrumverdediger. Maar op het laatste moment besloot Coucke om die transfer af te blazen. Hij was toen immers nog voorzitter van KVO en wou elke vorm van eventuele belangenvermenging uitsluiten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *