Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Duitse club wil onmiddellijk onderhandelingen met Standard starten’

Het Duitse Werder Bremen wil de onderhandelingen starten over een definitieve overname van Ishak Belfodil. Hij wordt op dit moment nog gehuurd van The Rouches.

Belfodil scoorde dit seizoen 6 keer in 28 wedstrijden voor Werder, ondanks een matig begin in de Bundesliga herpakte hij zich met verve. De supporters van Werder Bremen willen maar wat graag dat hij zou blijven meldt DZ Foot. Ze verklaren dat Belfodil het team meer fysiek bijbrengt en dat hij grote kwaliteiten heeft.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Na de lofzang van de supporters hopen die dat sportief manager Franck Baumann de onderhandelingen zou willen starten met Standard over de aankoopprijs van Belfodil. Volgens DZ Foot zou die echter wat te duur uitvallen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *