Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Legt Club Brugge vijf miljoen euro neer voor deze Sloveense middenvelder?’

Club Brugge heeft een oogje op een Sloveense middenvelder. Het gaat om Miha Zajic die vijf jaar geleden al eens op proef was bij de Bruggenaren. De Sloveens international doet het prima in de Italiaanse Serie B. De offensieve middenvelder kan Empoli ruilen voor Club Brugge. Zajic kost echter 5 miljoen euro waarmee hij de duurste aanwinst bij Blauw-Zwart zou worden.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Als Club de titel pakt, stromen er echter ettelijke miljoenen euro’s binnen via de Champions League. Misschien verlaten Hans Vanaken en/of Lior Refaelov Club. Jordy Clasie is gehuurd van Southampton.

Club Brugge denkt niet als enige ploeg aan Miha Zajic, die in 2014 in beeld kwam bij Heerenveen. Vitesse, Udinese, Fiorentina en West Ham United denken eveneens aan de Sloveense speler.

Zajic debuteerde in de Sloveense tweede afdeling bij Interblock Ljubljana en belandde via NK Celje en Olimpija in januari 2017 bij Empoli. Vorig seizoen pikte hij nog vijf duels en één doelpunt mee. Miha Zajic (1m80 en 76 kg) zit nu aan vijfendertig duels en acht treffers. Empoli staat bovenaan in de Serie B.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *