Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Marc Coucke wil nieuw stadion voor Anderlecht

Marc Coucke heeft grote plannen met Anderlecht. De club zou eigenlijk naar het Eurostadion verhuizen maar de nieuwe voorzitter heeft andere plannen.

In het VRT-programma Pano had Marc Coucke het over zijn plannen met Anderlecht. De nieuwe voorzitter denkt aan een verhuis naar Neerpede. RSC Anderlecht heeft er al een oefencomplex en is eigenaar van de skipiste.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Samen met wat medewerking van de overheid zou er 15 hectare grond gevonden kunnen worden. Dat is genoeg voor een stadion voor 30.000 toeschouwers.

Neerpede maakt deel uit van de gemeente Anderlecht en ligt aan de westrand van de Brusselse agglomeratie, net buiten de grote Brusselse Ring, op de grens met het Pajottenland.

Een nieuwe voetbaltempel zou echter nog niet voor meteen zijn. Coucke ziet paars-wit over vijf jaar nog steeds in het Constant Vanden Stockstadion voetballen. Dat Anderlecht op termijn ooit verhuist, lijkt echter een vaststaand feit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *