Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TREIN ROLT VERDER! Derde nieuwkomer Anderlecht op komst

Anderlecht timmert al flink aan de weg met de selectie voor het volgende seizoen. Eerder haalde het al Yevhenii Marakenko (KV Kortrijk) en Kristal Abazaj (Skenderbau) en nu is er ook een derde transfer aanstaande bij de Brusselaars.

Ze hebben hun pijlen gericht op Elias Cobbaut. De concurrentie voor de linksvoetige verdediger is echter groot en KV Mechelen verlangt 2,5 miljoen euro. Cobbaut kan ook in Italiƫ aan de slag. In de Serie A houden ze goede ervaringen over aan de komst van Dennis Praet (Sampdoria) en Timothy Castagne (Bergamo).

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Wellicht vindt Anderlecht eerst een akkoord met een andere verdediger. Antonio Milic leek in januari KV Oostende al te ruilen voor Anderlecht. In die periode was Marc Coucke echter bezig met zijn overstap naar Anderlecht. Om belangenvermenging tegen te gaan, bleef Milic bij de Kustjongens.

Volgens HLN beweegt er terug wat. De transfersom zou al bepaald zijn. De 23-jarige Kroatische speler ruilde in januari 2015 Hajduk Split voor KV Oostende.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *