Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Roberto Martinez lijkt Premier League-speler thuis te laten

Trainer van de Rode Duivels Roberto Martinez moet eerdaags zijn selectiekeuze kenbaar maken voor het WK in Rusland. Hij zal dus een aantal spelers moeten thuis laten en dat zal voor teleurstellingen zorgen.

De kans is groot dat Christian Benteke voor de tweede keer op rij een WK gaat missen. De aanvaller kent een rotseizoen, met amper 2 goals, bij Crystal Palace en onlangs werd hij nog gepasseerd voor de oefeninterland tegen Saoedi-ArabiĆ«. Martinez geeft de aanvaller maar weinig hoop in L’Avenir.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“De blessure van Michy Batshuayi heeft geen invloed op de situatie van Benteke. Ik wilde hem in maart niet op de bank laten, want ik wilde anderen aan het werk zien. Hij was ontgoocheld. Dat is logisch, maar hij probeert te reageren. Ik heb vertrouwen in hem. Zijn situatie is dezelfde als die voor de match tegen Saoedi-ArabiĆ«. We hebben uiteraard veel spelers voor die positie.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *