Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Volgende Rode Duivel op weg naar China’

Intussen spelen er al twee Rode Duivels in China en een derde lijkt er ook te komen.

Volgens het Engelse dagblad The Daily Mail wordt de kans namelijk groter en groter dat ook Marouane Fellaini straks voor een lucratieve transfer kiest. Er zou voor de middenvelder van Man Utd Chinese interesse zijn. Ook clubs uit de Amerikaanse MLS polsten al bij de Rode Duivel.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De 30-jarige middenvelder wil naar verluidt het onderste uit de kan halen wat betreft zijn verdere loopbaan. Dat kan evenwel ook in de Premier League of een ander Europees team, maar die zouden dan wel flink in de buidel moeten tasten om aan de financiƫle eisen van Fellaini te voldoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *