Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Marc Coucke wil bewijzen dat hij Anderlecht naar de Europese subtop kan brengen”

De nieuwe voorzitter van Anderlecht Marc Coucke heeft grootste plannen met zijn club en wil de ploeg laten terugkeren op topniveau.

Journalist Stijn De Grootte mocht hem zes weken volgen. “Oostende is de club van zijn hart. Hij zal nooit hetzelfde gevoel hebben bij Anderlecht. Maar hij is ambitieus en Anderlecht is de manier om te tonen dat hij het niveau van het Belgische voetbal omhoog kan krikken. Hij wil bewijzen dat hij Anderlecht naar de Europese subtop kan brengen”, zegt hij aan Sporza.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Coucke zorgt alvast voor een grote verandering binnen de club. “Vroeger moest iedereen bij Anderlecht rekening houden met de gevoeligheden van bepaalde clans bij de club, maar daar doet Coucke niet aan mee. Bij Coucke is het what you see is what you get. Het kan een beetje cru zijn, maar hij weet wel goed waar hij naartoe wil.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *