Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Bjorn Engels doet gevoelige uitspraak over Anderlecht

Bjorn Engels staat momenteel onder contract bij het Griekse Olympiakos Pireaus. Die club kent een matig seizoen en heeft financiele problemen. Anderlecht loert daarom op hem.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De Brusselaars ontkenden echter al dat er contact was met de verdediger en ook voorzitter Marc Coucke benadrukte dat er weinig van aan was. Bovendien klopt het hart van Engels duidelijk nog voor Club, dat blijkt als hij herinneringen ophaalt aan de laatste Brugse titel. “Overal schreeuwende fans, rook, Bengaals vuur. Fantastisch om mee te maken. Natuurlijk omdat we het daarna ook op het veld konden waarmaken. Kampioen spelen, in eigen huis, tegen de aartsrivaal… Beter wordt het niet! Laat ze het maar opnieuw doen tegen Anderlecht”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Als alles meezit kan Club op de zevende speeldag van de PO’s de titel pakken tegen de paars-witte vijand. En dat zou volgens Engels niet meer dan verdiend zijn. “Club stond altijd op kop met dominant voetbal. Dan ben je voor mij al de verdiende kampioen. De Play-Offs zijn er enkel om het nog wat spannend te maken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *