Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Gewilde Belg wil maar naar één club, RSCA en Club mislopen mooie transfer’

Vadis Odjidja zou volgens diverse Griekse media al één club hebben afgwezen en heeft zijn voorkeur laten voor welke club hij volgend seizoen zou willen spelen.

Sportwitness meldt dat Griekse media schrijven dat Odjidja het aanbod van Leeds United naast zich zal neerleggen. De Belg zou volgens Sdna naar Rusland willen trekken. De Russische club in kwestie zou Krasnodar zijn. Olympiakos zou de 2 miljoen euro willen recupereren die ze in hem geïnvesteerd hebben vorige zomer. Club Brugge en Anderlecht zouden zo ook achter het net vissen voor de middenvelder.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Ook vorige zomer stond Vadis dichtbij een overstap naar Krasnodar maar die ging in laatste instantie niet door. Volgens de Russen omdat Vadis faalde voor zijn medische testen, volgens de speler zelf omdat hij geen goed gevoel had bij de club. Des te opmerkelijker dat beide partijen nu opnieuw een samenwerking overwegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *