Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Standard Luik ziet miljoenen transfergeld in rook opgaan’

Slecht nieuws voor Standard Luik. Afgelopen zomer verhuurden The Rouches Ishak Belfodil aan Werder Bremen met een optie om hem te kopen voor zaeven miljoen euro. Nu wil Werder deze optie lichten maar wil de speler zelf niet.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Werder Bremen betaalde 800.000 euro om de Algerijn te kunnen huren, de aankoopoptie bedroeg 7 miljoen euro. De Duitsers overwegen sterk om die optie te lichten en Belfodil definitief aan zich te binden. Belfodil zelf heeft in zijn overeenkomst met Werder een clausule dat hem in staat stelt zich te verzetten bij het lichten van die aankoopoptie van de Duitsers.

In november vorig jaar heeft hij die clausule geactiveerd, toen kwam hij slechts sporadisch van de invallersbank waardoor hij geen toekomst meer zag bij de club. Belfodil keert ook niet terug naar Standard en zal deze zomer verkocht worden. Vorige winter toonde het Chinese Bejing Renhe al interesse. Volgens La Dernière Heure wordt de volgende bestemming van Belfodil zeker een Europese club.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *