Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Anderlecht zag komst van voormalige Rode Duivel niet zitten

Waar de toekomst van Thomas Buffel ligt is nog niet duidelijk. De 37-jarige middenvelder is na dit seizoen transfervrij nu zijn contract afloopt bij KRC Genk. Besnik Hasi is een grote fan van de voormalige Rode Duivel.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Afgelopen zomer was Club Brugge nog een piste, maar toen Hasi trainer was van Anderlecht, probeerde hij de ex-speler van Excelsior, Feyenoord, Glasgow Rangers en Cercle Brugge meermaals naar Anderlecht te halen. Zijn bestuur zag dat niet zitten en hield de transfer tegen. Dat verklapt Hasi aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb Buffel elk seizoen trachten naar Anderlecht te halen toen ik hoofdtrainer was. Ik was er een keer dichtbij, maar de club heeft finaal niet willen happen – ’te oud’, of zoiets. Mij mag je direct één of twee Buffels in mijn ploeg geven.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *