Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Ajax vond sterspeler van de Rode Duivels niet goed genoeg

Ajax heeft in het verleden een grote fout gemaakt inzake Kevin de Bruyne. De Amsterdammers vonden de Rode Duivel op zijn veertiende niet goed genoeg om naar Ajax te komen. Sjaak Swart, ex-speler van Ajax, vertelde dat aan het Helden Magazine. Willy Dullens, ex-speler van Ajax, tipte de club.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Hij vertelde me dat hij in Gent een fantastische speler had gezien. Een ongelooflijk talent. Of dat niet iets voor Ajax was. Hoe makkelijk hij toen al met rechts en links schoot, en zo snel, dat was echt ongekend. En dan heb ik het nog niet eens over zijn loopvermogen”, aldus Swart.

Ajax vond het maar niets en ging er niet op in. Een stevige blunder van de Nederlandse topclub. “Dit was zonder meer een supertalent, vergelijkbaar met Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Helaas dacht niet iedereen bij Ajax daar zo over. Ik weet niet precies meer wie ik van het bestuur aan de lijn had − vergeet ook niet dat het alweer elf jaar geleden is − maar ik kreeg te horen dat ze het toch niet in hem zagen zitten. Geen idee waarom precies, dat vertelden ze niet. Echt heel jammer, want Kevin De Bruyne was natuurlijk een ideale speler voor Ajax geweest.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *