Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Marc Coucke trapt nog eens na richting Van Holsbeeck

Het Anderlecht van de nieuwe voorzitter Marc Coucke verloor gisteren met 2-1 van Genk en ziet de laatste hoopt op de titel nu verkeken. “Verdiende overwinning, gefeliciteerd Genk. We wat we vreesden op 31 januari om 24u… Maar met onze middelen gaan we alles geven de laatste vijf wedstrijden”, meldde Coucke via Twitter.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Daarmee sneerde hij richting de afgelopen mercato van Van Holsbeeck. Volgens Coucke is het de fout van de ex-manager dat Anderlecht momenteel te weinig kwalititeit heeft. Tegen Genk zat met Ryota Morioka (Japans international) één van de wintertransfers op de bank. Vanhaezebrouck had zelfs de ‘weelde’ om met Alexandru Chipciu een Roemeens international in de tribune te zetten.

Pikant detail: winteraanwinst Lazar Markovic scoorde en de fans van Anderlecht scandeerden zijn naam. Vanhaezebrouck heeft momenteel weinig weelde, maar met de blessures van Frank Boeckx, Andy Najar, Dennis Appiah, Kara Mbodji, Uros Spajic en Henry Onyekuru heeft Van Holsbeeck weinig te maken…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *