Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Charleroi slaat weer toe en legt Anderlecht- en Club-target vast

Charleroi heeft een goede slag geslagen met het oog op de toekomst. Cristian Benavente heeft namelijk een nieuw contract getekend. Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg waren o.a in hem geinteresseerd.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Maar Charleroi heeft de offensieve middenvelder nu langer aan zich weten te binden. Mehdi Bayat laat op Twitter weten dat Benavente een nieuw vierjarig contract getekend heeft. Daarmee zit de club komende zomer in een bijzonder sterke onderhandelingspositie als het hem wil verkopen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *