Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Brugge-spits ziet Anderlecht niet als tweede eindigen

Met nog vijf speeldagen voor de boeg lijkt Club Brugge af te stevenen op het kampioenschap. Anderlecht staat op een tweede plaats met veel punten achterstand. Het gat tussen de tweede, Anderlecht, en de zesde, Charleroi, bedraagt slechts vier punten.

Anderlecht moét minstens die tweede plaats halen. AA Gent wil dat graag. Standard heeft al een Europees ticket op zak, maar de Rouches zijn hongerig en gaan voluit voor die tweede stek. Bij Racing Genk denken ze daar ook aan.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“We gaan niet op onze lauweren rusten want je weet nooit wat er nog kan gebeuren”, stelt Abdoulay Diaby in het RTBF-programma La Tribune. “We tellen zeven punten meer, maar het is nog niet gedaan. Wie de tweede plaats verovert? Standard Luik.”

De Rouches zijn naar de derde plaats opgerukt en tellen twee punten minder dan Anderlecht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *