Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Junior Edmilson wil vertrekken, Standard staat machteloos’

Junior Edmilson gooit hoge ogen in de Play-Off ronde. De linksbuiten van Standard de Liege speelt de pannen van het dak. Het is dan ook de vraag of hij volgend seizoen nog speelt voor The Rouches.

Want volgens Het Nieuwsblad heeft Edmilson zijn zinnen gezet op een vertrek uit Luik, liefst een transfer naar het buitenland (lees: de Primera Division). En Standard staat vrij machteloos omdat zijn contract in 2019 afloopt. “Edmilson wenst niet bij te tekenen, zodat Standard, indien het nog geld wil vangen, verplicht wordt hem deze zomer te verkopen”, schrijft de krant.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Momenteel plukken de Rouches wel de vruchten van de vertrekwens van de winger. Met oog op een transfer is hij zich naar verluidt beter gaan verzorgen en nog meer voor het vak gaan leven, wat ook een verklaring kan zijn voor zijn constante prestaties. “Maar het is wraakroepend tegelijkertijd: heeft een speler nu echt een transfer als wortel nodig om permanent te presteren?”, plaatst HNB een bedenking.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *